Uutiskirjeen tilaaja­rekisterin tietosuoja­seloste

Päivitetty 5.1.2022

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, mitä henkilötietoja Sirpa Pietikäisen uutiskirjeen tilaajarekisteriin kerätään ja miten niitä käsitellään. Tietojesi suojassa pysyminen on minulle tärkeää. Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä.

Rekisterinpitäjä:
Sirpa Pietikäinen
60 Rue Wiertz, Bryssel, Belgia / Kylänmäki 9, 13210 Hämeenlinna, Suomi
+32(0)2 28 45264 / +358 (0)50 466 6222
sirpa.pietikainen@europarl.europa.eu

Tämä on uutiskirjeen tilaajarekisteri, johon on tallennettu rekisterissä olevien nimi ja sähköpostiosoite. Listoille ei kerätä alle 16 vuotiaiden nimiä. Rekisteriä käytetään uutiskirjeen ja muiden tiedotteiden lähettämiseen.

Henkilötietojasi käsittelevät Sirpa Pietikäinen ja hänen avustajansa. Toimeksiantosopimuksia, joissa on ulkoistettu henkilötietojen käsittelyyn liittyviä tehtäviä, ei ole.

Tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille. Rekisteröidyille ilmoitetaan välittömästi, mikäli tietosuojaa on loukattu ja on riski, että tiedot ovat voineet joutua ulkopuolisten haltuun.

Uutiskirjeiden lähettämiseen käytämme suomalaista LianaMailer-sähköpostipalvelua.

Henkilötietojasi säilytetään, kunnes peruutat suostumuksesi niiden käsittelyyn. Suostumuksen peruuttamisen jälkeen henkilötiedot poistetaan viivytyksettä ja asetuksen mukaisesti viimeistään kuukauden kuluessa.

Sinulla on oikeus

Tarvittaessa ota yhteys rekisterinpitäjään. Voit milloin tahansa poistua uutiskirjerekisteristä klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä.

Asetuksen mukaan sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle. Suomen tietosuojaviranomainen on tietosuojavaltuutettu.

Tätä tietosuojaselostetta päivitetään tarpeen vaatiessa.

Lisätietoa