Uutiskirjeen tilaajarekisterin tietosuojaseloste

Päivitetty 4.6.2018

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, mitä henkilötietoja Sirpa Pietikäisen uutiskirjeen tilaajarekisteriin kerätään ja miten niitä käsitellään.

Tietojesi suojassa pysyminen on minulle tärkeää. Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä.

 

Rekisterinpitäjä:

Sirpa Pietikäinen

60 Rue Wiertz, Bryssel, Belgia / Kylänmäki 9, 13210 Hämeenlinna, Suomi

+32(0)2 28 45264 / +358 (0)50 466 6222

sirpa.pietikainen@europarl.europa.eu

 

Tämä on uutiskirjeen tilaajarekisteri, johon on tallennettu rekisterissä olevien nimi ja sähköpostiosoite. Listoille ei kerätä alle 16 vuotiaiden nimiä. Rekisteriä käytetään uutiskirjeen ja muiden tiedotteiden lähettämiseen.

Henkilötietojasi käsittelee Sirpa Pietikäinen ja hänen avustajansa. Toimeksiantosopimuksia, joissa on ulkoistettu henkilötietojen käsittelyyn liittyviä tehtäviä, ei ole.

Tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille. Rekisteröidyille ilmoitetaan välittömästi, mikäli tietosuojaa on loukattu ja on riski, että tiedot ovat voineet joutua ulkopuolisten haltuun.

Uutiskirjeiden lähettämisessä käytämme yhdysvaltalaista MailChimp-sähköpostipalvelua. Lisätietoja MailChimpin tietosuojakäytännöistä löydät täältä.

Henkilötietojasi säilytetään, kunnes peruutat suostumuksesi niiden käsittelyyn. Suostumuksen peruuttamisen jälkeen henkilötiedot poistetaan viivytyksettä ja asetuksen mukaisesti viimeistään kuukauden kuluessa.

Sinulla on oikeus

  • tietää mitä henkilötietoja meillä on sinusta
  • tietää miten ja mihin tarkoitukseen niitä käsitellään
  • pyytää virheellisten, epätarkkojen ja puutteellisten henkilötietojesi korjaamista
  • pyytää henkilötietojesi poistamista
  • vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista
  • siirtää tietosi toiselle organisaatiolle
  • olla joutumatta perusteetta automaattisen päätöksenteon kohteeksi.

Tarvittaessa ota yhteys reksiterinpitäjään. Voit milloin tahansa poistua uutiskirjerekisteristä klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä.

Asetuksen mukaan sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle. Suomen tietosuojaviranomainen on tietosuojavaltuutettu.

Tätä tietosuojaselostetta päivitetään tarpeen vaatiessa.

 

Lisätietoa