MTV 13.2.2018: Sirpa Pietikäinen tyrmää uuden eläinsuojelulain: ”Iso pettymys”

Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen mukaan uudessa eläinsuojelulaissa eläimiä kohdellaan tuotteena, joilta puuttuu itseisarvo. Peter Nymanin luotsaamassa keskusteluohjelmassa perehdytään tänään tiistaina 13. helmikuuta muun muassa uuteen eläinsuojelulakiin, jonka on tarkoitus tulla voimaan vuoden 2020 alusta.     Lisää Sirpa Pietikäisen ajatuksia liittyen eläinsuojelulakiin voit lukea osoitteesta: https://www.mtv.fi/viihde/televisio/artikkeli/sirpa-pietikainen-tyrmaa-uuden-elainsuojelulain-iso-pettymys/6768348#gs.4_YA43c

Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen mukaan uudessa eläinsuojelulaissa eläimiä kohdellaan tuotteena, joilta puuttuu itseisarvo.

Peter Nymanin luotsaamassa keskusteluohjelmassa perehdytään tänään tiistaina 13. helmikuuta muun muassa uuteen eläinsuojelulakiin, jonka on tarkoitus tulla voimaan vuoden 2020 alusta.

 

 

Lisää Sirpa Pietikäisen ajatuksia liittyen eläinsuojelulakiin voit lukea osoitteesta: https://www.mtv.fi/viihde/televisio/artikkeli/sirpa-pietikainen-tyrmaa-uuden-elainsuojelulain-iso-pettymys/6768348#gs.4_YA43c

Kommentointi on suljettu.